Ładowanie

Cum alegeți mărimea corectă?

Hainele noastre au mărimi conform dimensiunilor date în tabelul de mai jos. Deoarece fiecare producător folosește marcaje diferite pe etichete, trebuie să cunoașteți dimensiunile reale date în descrierea fiecărui articol.

Dacă nu găsiți mărimea potrivită pentru dvs., vă rugăm să ne contactați la info@mdr24.ro sau să sunați la 031 229 5840. Cu drag vă ajutăm să găsiți mărimea potrivită pentru silueta dvs.

Vă rugăm urmăriți mai jos cum ne măsurăm produsele. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

jak-mierzyc_modelka.jpg

Instrucțiuni pentru mărimile îmbrăcăminții noastre

A - circumferința pieptului se măsoară în jurul trunchiului, pe sub brațe și peste zona cea mai proeminentă a bustului, adică din punctul în care mâneca se îmbină cu bluza sau rochia.

B - circumferința taliei se măsoară în punctul cel mai îngust. În cazul modelelor conice, această circumferință va fi mai mică decât circumferința bustului. In cazul modelelor evazate în partea de jos, lățimea va fi mai mare in talie decât la bust.

C - circumferința șoldului măsurată în zona cea mai proeminenta a bazinului.

Mărimi atipice

Unele modele de îmbrăcăminte nu se încadrează în nici o categorie de mărime. De exemplu, circumferința pieptului va fi mult mai mică decât circumferința bazinului. Aceste modele sunt destinate femeilor cu bazinul mai mare și bustul mai mic. Pot exista și modele cu aceeași circumferință a bustului și a bazinului.

Astfel de modele neobișnuite sunt marcate cu un comentariu în descrierea produsului.

Sfaturi pentru alegerea mărimii corecte

1. Dimensiunile date sunt măsurate pe o suprafață dreaptă fără a fi întinse. Dimensiunile pot varia ușor cu +/- 2 cm.

2. Cel mai bine este să măsurați articole de îmbrăcăminte similare din garderoba dumneavoastră și să verificați dacă dimensiunile corespund mărimilor date în descrierea produsului.

3. Produsele care conțin spandex sau nailon vor fi mai flexibile și se vor potrivi mai bine corpului.

4. Unele modele se mulează pe corp, în timp ce altele sunt concepute pentru a fi purtate lejer.

5. Dacă măsurătorile Dvs se încadrează între două mărimi, este mai bine să alegeți mărimea mai mare.

Nu uitați că ne puteți contacta oricând la info@mdr24.ro sau sunați la 031 229 5840 , cu drag vă ajutăm să găsiți mărimea potrivită pentru silueta dumneavoastră.

Magazinul nostru este un loc ideal pentru toate femeile cu forme mai pline care caută îmbrăcăminte plus-size în mărimile de la 42 la 64. Oferta noastră subliniază perfect avantajele siluetei feminine și ajută la ascunderea imperfecțiunilor care pot provoca complexe. Datorăm acest fapt gamei largi de rochii pentru toate ocaziile, bluze, tunici, pantaloni, precum și unei game largi de lenjerie intimă, genți și accesorii. Modelele oferite demonstrează că nu trebuie să urmezi orbește moda și să creezi haine „de firmă” pe care toată lumea le va observa. Îmbrăcămintea pentru femei mai plinute din magazinul nostru satisface cu siguranță toate așteptările și nevoile clienților moderni care doresc să-și completeze garderoba nu doar pentru fiecare ocazie, ci și pentru fiecare sezon.

Îmbrăcăminte de dama plus size - moda pentru damele plinuțe

Îmbrăcămintea noastră de damă plus-size are croiuri originale care te vor ajuta să prezinți o siluetă feminină mult visată. Cele mai multe dintre modele sunt completate de eșarfe ușoare, cusături interesante și culori perfect contrastante. Este un joc de nuanțe, texturi, modele și croieli, deci merită să experimentezi în diferite moduri pentru a găsi ținuta perfectă care ți se potrivește stilului tău. Mai mult, modelele prezentate demonstrează că moda XXL, adică croiurile fără formă care ar trebui să acopere întreaga siluetă, este de domeniul trecutului. Moda contemporană trebuie să sublinieze avantajele unei siluete feminine și să mascheze deficiențele acesteia.

Îmbrăcăminte de damă XXL pentru femei moderne și stilate

Femeile iubesc moda, indiferent de vârstă. Și nu este un secret pentru nimeni că fiecare dintre noi își dorește să se simtă elegant și confortabil, atât în ​​fiecare zi, cât și la ocazii speciale. Îmbrăcămintea noastră o face posibil, iar oferta bogată înseamnă că veți găsi ținuta perfectă pentru serviciu, pentru o plimbare, pentru o întâlnire cu prietenii sau pentru o întâlnire de afaceri. Îmbrăcămintea elegantă, cu un croi discret și un stil clasic nu se va demoda niciodată. Îmbrăcămintea casual, pe de altă parte, este mai lejeră, mai versatilă, ușor de combinat și asortat pentru a crea ținute confortabile. Rochiile de diferite croiuri, care subțiază optic și alungesc vizual silueta, merită atenție. Alegeți un model care să se potrivească nevoilor tale.