Ładowanie

Returnarea și schimbul produselor

Facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că fotografiile din magazinul nostru reflectă cât mai bine culorile și aspectul modelelor oferite. Deși am pus măsurile fiecărui produs în fiecare mărime în descrierea produsului, se poate întâmpla ca modelul primit să nu se potrivească bine sau să fie nepotrivit din alte motive. Puteți schimba sau returna articolul fără a da niciun motiv. Ambele soluții sunt ușor de implementat. Vă invităm să citiți regulamentul.

Toate produsele returnate sau schimbate trebuie sa detina eticheta noastra, factura si formularul de retur. Descărcați AICI >>


Comenzile si schimburile tuturor produselor sunt expediate din magazinul mdr24.ro din Polonia, unde se află depozitele noastre.
Pentru comoditatea dumneavoastra, folosim depozitul unui intermediar din Romania, unde puteti trimite colete cu produse returnate si articole pentru schimb.

Vă rugăm să rețineți, coletele din depozitul intermediarului din România trebuie apoi livrate în Polonia, unde întregul proces de transport poate dura până 14 zile lucrătoare.

Returnarea

Produsele cumpărate în magazinul nostru se pot returna în timp de 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului .

Produsele returnate trebuie să fie returnate în starea în care au fost livrate, cu etichetele originale, factura si formular de retur,  nu trebuie sa aiba urme de folosire (miros de parfum, pete, urme de spalare). Va rugam acordati o atentie deosebita atunci când probati mai ales produsele deschise la culoare. Se poate întâmpla ca pe haine să rămână urme de fond de ten sau de ruj.

Intregul proces de retur dureaza pana in 30 zile de la data trimitetii coletului de catre Dvs, unde apoi se va face transferul de bani pe produsul/le returnate la numărul de cont Iban scris de Dvs in Formularul de retur.

Cum pot returna produsul?
Puteți returna produsele cumpărate, expediind coletul la adresa intermediarului nostru din Romania (transportul este suportat de Client):

Destinatar:
Paxy – Pastan

Str. Ogorului 3G 
(depozit FAN Courier)

Cod 410554 Oradea
România

Puteti returna produsele la adresa mentionata, folosind serviciile mai multor transportatori. Costul expedierii coletului la adresa mentionata este in functie de transportatorul ales de Dvs. In cazul Postei Romane coletul trebuie expediat doar prin intermediul serviciului Prioripost!

Schimbul

Dacă doriți să schimbați produsul cu o altă dimensiune sau model, vă rugăm să plasați o nouă comandă. Vă rugăm să returnați comanda anterioară conform instrucțiunilor de mai jos.

La ce trebuie să fiu atent?
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Nu pot prezenta urme de utilizare (miros de parfum, pete, machiaj, urme de spalare). Produsele trebuie să fie nedeteriorate, nepurtate și să aibă toate etichetele necesare.


Ce nu se poate returna?
Chiloții, dresurile si benzile pentru coapse
fac parte din categoria lenjerie intimă personală și nu pot fi returnațe nici schimbate din motive de igienă și sănătate.

Reclamații

Vindem produse noi, fara defecte. Reclamațiile privind mărfurile defecte pot fi depuse în termen de doi ani de la data achiziției.

Produsele noastre sunt de foarte bună calitate și foarte rar se întâmplă ca un articol să fie defect. Cu toate acestea, se poate întâmpla. Pentru a evita aceste rare ocazii, fiecare articol este verificat cu atenție înainte de expediere. Dacă primiți un produs defect, vă rugăm să ne anunțați sunând la numărul de telefon 031 229 5840 sau scriind un e-mail la adresa info@mdr24.ro.

Reclamația va fi procesată în termen de 14 zile numai pe baza unui formular completat și semnat . Formularul poate fi descărcat AICI>

Dacă reclamația este acceptată, în termen de 14 zile vom trimite produsul reparat sau banii pentru bunurile achiziționate împreuna cu costurile de expediere la numărul de cont bancar furnizat. Există posibilitatea soluționării extrajudiciare a plângerilor și reclamațiilor.


Magazinul nostru este un loc ideal pentru toate femeile cu o siluetă mai plinuță, care caută haine plus size în mărimile de la 42 la 64. Propunerile prezentate subliniază perfect atuurile siluetei unei femei și ajută la ascunderea tuturor imperfecțiunilor, care pot fi cauza complexelor. Toate acestea se datorează ofertei diversificate, în care veți găsi rochii pentru orice ocazie, topuri, tunici, pantaloni, precum și multe accesorii sub formă de lenjerie intimă, poșete și accesorii. Modelele oferite demonstrează că nu trebuie să urmezi orbește moda pentru a crea haine elegante pe care toată lumea le va remarca. Îmbrăcămintea pentru femei plinuțe disponibilă în magazinul nostru va satisface cu siguranță toate așteptările și nevoile clienților moderni, care se preocupă de completarea garderobei lor cu haine nu numai pentru fiecare ocazie, ci și pentru fiecare sezon.