Ładowanie

MDR24 este un magazin online cu haine XXL pentru dama, oferind marimi 46-64. Am înființat magazinul în Polonia în 2013, iar datorită popularității și interesului mare al clienților din România, am decis să creăm o versiune românească a magazinului. Pentru a facilita cumpărăturile online pentru clienții noștri români, am deschis MDR24.ro în 2021. În magazinul nostru online vei găsi mii de îmbrăcăminte pentru femei, lenjerie intimă și accesorii XXL de la cei mai buni producători polonezi, caracterizate prin cea mai mare atenție la detalii și cusături de înaltă calitate.

PRODUSE DE ÎNALTĂ CALITATE

Produsele pe care le oferim sunt cusute în Polonia. Colaborăm cu croitori polonezi, datorită cărora putem asigura îmbrăcăminte și accesorii de înaltă calitate.

LIVRARE RAPIDA DE MARFURI

Garantam livrare rapida si preturi de transport accesibile. Comenzile confirmate în zilele lucrătoare înainte de ora 14:00 sunt expediate în aceeași zi. Toate comenzile din Polonia sunt trimise prin Fan Courier, iar prețul de livrare este de doar 9,99 RON. De asemenea, livrăm comenzile cu ramburs la livrare.

RETURNAREA ȘI SCHIMBUL DE BUNURI

Pentru returnarea mărfurilor, vă rugăm să le trimiteți înapoi la adresa magazinului indicată în josul paginii prin curier sau poștă la alegere. Vom rambursa banii în termen de cel târziu 14 zile de la primirea expedierii. Iar dacă doriți să schimbați produsul la o altă dimensiune sau model, ne puteți contacta prin e-mail (info@mdr24.ro) sau telefonic (030 229 58 40) și rezervați articolul selectat.

Vorbim românește

Știm că clienților noștri le place să ne contacteze telefonic - îi sfătuim ce mărime să aleagă și îi ajutăm cu livrarea și returnarea. Consultanții noștri vorbitori de limbă română vă stau la dispoziție sunând la 030 229 58 40. Linia fierbinte este deschisă de luni până vineri de la 10:00 la 18:00. Ne puteți contacta și prin e-mail prin poștă: info@mdr24.ro.

OPINIILE POZITIVE

De asemenea, vă invităm să vizitați contul nostru de Facebook: facebook.com/mdr24.ro. Aici vă informăm despre produse noi, reduceri și reduceri.

Și dacă doriți să aflați părerile și părerile altor clienți despre magazinul nostru, vizitați profilul nostru de Facebook polonez, care funcționează din 2013. În acest timp, am adunat aproape 100.000 de fani și tone de comentarii.