Poncho

Filtre

Mărime

No choice available on this group

Culoare

No choice available on this group

Îmi pare rău pentru neplăcerile create.

Caută din nou ceea ce cauți

Poncho pentru femei XXL

Poncho-urile au cucerit de mult timp inimile doamnelor de toate vârstele. În magazinul online Modne Duże Rozmiary puteți cumpăra poncho-uri pentru femei în mărimi mari pentru fiecare sezon și pentru fiecare ocazie. Fie că sunteți în căutarea unui articol de îmbrăcăminte din țesătură mai groasă pentru a vă proteja de frig, fie că vă gândiți la un chiloțel ușor, înfrumusețat pentru a vă completa ținuta, aruncați o privire la gama noastră și alegeți modelul care vă atrage atenția. Dacă doriți să aflați mai multe despre hainele noastre, vă rugăm să apelați linia noastră telefonică.


Ponchos ca o acoperire pentru o zi rece

Poncho-ul tradițional este o haină exterioară confecționată dintr-o țesătură dreptunghiulară cu o deschidere pentru cap. Este un substitut excelent pentru jachete și paltoane, pulovere groase și pulovere cu guler înalt. Poate fi folosit atât ca articol de îmbrăcăminte pentru mersul pe jos, cât și ca o acoperire elegantă pentru ocazii speciale. Totul depinde de materialul, modelele, tipul de ornamente și accesorii. Putem oferi atât poncho-uri largi, cât și poncho-uri peste umăr. Pentru zilele și serile mai răcoroase, alegeți poncho-uri XXL de lână pentru femei cu guler șal. Decolteul în V prelungește optic gâtul și este o alegere populară pentru doamnele cu umeri mai largi. Dacă vă protejați gâtul de frig, dar sunteți reticent să purtați o eșarfă, optați pentru poncho-uri cu guler înalt, care sunt foarte populare printre persoanele sensibile la primele răceli. Dacă purtați un poncho în locul unei jachete sau al unui palton, optați pentru un model cu fermoar și glugă. Unele au chiar și buzunare.


Poncho elegant XXL pentru femei

În magazinul online Modne Duża Rozmiary puteți cumpăra diverse poncho-uri elegante pentru femei în mărimi mari. Poncho-urile din sifon creează combinații interesante cu pantaloni subțiri sau fuste creion. Țesăturile aerisite fac din poncho-urile din sifon o alegere populară pentru vară în locul jachetelor, atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ocazii speciale care necesită o ținută formală. Veți găsi poncho-uri simple care să se potrivească cu garderoba dumneavoastră, dar există și poncho-uri cu modele izbitoare care pot deveni baza ținutei dumneavoastră. Poncho-urile în stil etno sau boho nu se demodează niciodată, așa că, dacă ești o persoană energică care iubește ținutele care fac trimitere la modele tradiționale din diferite părți ale lumii, poți cumpăra poncho-uri cu modele populare simetrice și ciucuri.


Poncho-uri mari pentru femei pentru ocazii speciale de styling

Dantela fermecătoare atrage întotdeauna privirea, motiv pentru care poncho-urile din dantelă merită atenție. Alegerea unei astfel de pelerine nu necesită nici o bijuterie fantezie. Este recomandabil să alegeți alte articole de îmbrăcăminte fără modele care ar putea umbri frumusețea dantelei. Dacă aveți de gând să purtați o rochie de seară, poate doriți să purtați un material strălucitor. Dacă așa vreți să vă înveseliți ținuta, în magazin veți găsi poncho-uri din plasă împletite cu fir de argint. Sufletele Rokendrol vor adora poncho-urile din piele neagră, care oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea multe look-uri originale.